Μπορώ να διαλέξω εγώ τον επιδιορθωτή ή θα πρέπει να επιλέξω τον επιδιορθωτή της εταιρείας όταν κάνω απαίτηση από το συμβόλαιο μου;

Μπορείτε να διαλέξετε τον επιδιορθωτή που επιθυμείτε λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν πλεονεκτήματα στο να χρησιμοποιήσετε επιδιορθωτή που θα διαλέξουμε εμείς ή που ανήκει στο δίκτυο μας.

Αν δεν σας απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα υπάρχει ένα βασικό πλεονέκτημα στο να διαλέξουμε εμείς τον επιδιορθωτή. Αν διαλέξουμε εμείς τον επιδιορθωτή θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι για την ποιότητα των επιδιορθώσεων και των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν και θα χειριστούμε τυχόν παράπονα για τα χρονοδιαγράμματα και τη συμπεριφορά του επιδιορθωτή. Αν διαλέξετε το δικό σας επιδιορθωτή δεν θα αποδεχθούμε οποιαδήποτε ευθύνη για την ποιότητα των επιδιορθώσεων ή των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί από τον επιδιορθωτή. Εναπόκειται μετά σε σας να αμφισβητήσετε επιδιορθώσεις που δεν σας αφήνουν ικανοποιημένους ή που δεν είναι επαρκής απευθείας με τον επιδιορθωτή. Ίσως σας επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας επιδιορθωτή αλλά σε κάθε περίπτωση εμείς θα αποφασίσουμε την προσφορά που θα ακολουθήσει ο δικός σας ή ο δικός μας επιδιορθωτής. Αν δεν θέλετε να δράσετε εκ του ασφαλούς είναι καλύτερα να μας αφήσετε να επιλέξουμε εμείς.

Σε περίπτωση που διαλέξετε κάποιο συγκεκριμένο επιδιορθωτή που να εμπιστεύεστε ή που είναι γνωστός σας ίσως σας επιτρέψουμε να διαπραγματευτείτε μαζί μας ειδικά αν η προσφορά του δικού σας είναι χαμηλότερη από αυτή που έχουμε εμείς.

Ετικέτες: απαίτηση, επιδιορθωτής

Συναφείς καταχωρήσης:

Gan Direct

Copyright © 2012 Gan Direct, All Rights Reserved ®