Πόσο χρόνο χρειάζεται η ασφαλιστική εταιρεία για να ανταποκριθεί σε μια απαίτηση στην ασφάλεια κατοικίας;

Όλα τα συμβόλαια που αφορούν τη ασφάλιση περιουσίας, περιλαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ 24ωρη Βοήθεια Απαιτήσεων 24/7. Εντός 12 ωρών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την πορεία της απαίτησης σας καθώς και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες. Οι συνεργάτες μας θα σπεύσουν άμεσα επί τόπου για να διενεργήσουν τυχόν απαραίτητες επείγουσες επιδιορθώσεις.

Το Πιστοποιητικό Μέλους της 24ωρης Τεχνικής Βοήθειας Ακίνητης Περιουσίας αναφέρει τα επίπεδα βοήθειας, τις ασφαλιστικές καλύψεις και τα ωφελήματα σας. Στην GanDirect προσφέρουμε δύο είδη συνδρομών: Ανταπόκριση και Ολική  Ανταπόκριση.

Η υπηρεσία  Ανταπόκριση, καλύπτει όλες τις χρεώσεις κλήσεων σχετικά με την απαίτηση σας, τα εργατικά έξοδα για την πρώτη ώρα εργασίας για εργασίες που περιλαμβάνονται στην κάλυψη και εγγυάται όλες τις μόνιμες επισκευές για 12 μήνες από την ημερομηνία εκτέλεσης τους.

Η υπηρεσία Ολική  Ανταπόκριση, καλύπτει όλες τις χρεώσεις κλήσεων σχετικά με την απαίτηση σας, τα ανταλλακτικά και εργατικά για το ποσό που έχετε επιλέξει για κάθε κλήση όταν αγοράσατε την ασφάλεια σας και εγγυάται όλες τις μόνιμες επισκευές για 12 μήνες από την ημερομηνία εκτέλεσης τους.

Μόλις μας ενημερώσετε για την απαίτηση σας, θα πρέπει να μας δώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την απαίτηση σας. Οι λειτουργοί απαιτήσεων μας θα κατανοήσουν τις επιπτώσεις της απαίτησης σας, θα εργαστούν σκληρά και θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επαναφέρουν την κατάσταση σε κανονικούς ρυθμούς το συντομότερο δυνατό.

Οι προσοντούχοι εκτιμητές μας θα επισκεφθούν την περιουσία σας μέσα σε 24 ώρες για να εκτιμήσουν την ζημιά, την έκταση της εργασίας και να συμφωνήσουν το όριο της ευθύνης αλλά και το πρόγραμμα των επιδιορθώσεων. Καθ' όλη την διάρκεια του χειρισμού της απαίτησης σας, θα σας κρατούμε ενήμερους. Επίσης τεχνικοί από το δίκτυο των συνεργατών μας θα αρχίσουν τις εργασίες αμέσως.

Ετικέτες: ανταπόκριση, βοήθεια, επείγον

Συναφείς καταχωρήσης:

Gan Direct

Copyright © 2012 Gan Direct, All Rights Reserved ®